Ami magyar….

Ami magyar….

Neked mindegy, hogy mit emelsz le a polcról a boltban? Nem?  Akkor jó helyen jársz! A BerBeus Ház “fedelet nyújt” a magyar áruk presztízs emelésének, a magyar termelés támogatásának, a magyar értékteremtésnek.

Tudod mit teszel, ha magyar árut vásárolsz?

  • a pénzed magyar kézben kerül felhasználásra, itt adózik.
  • megbízható, egészséges élelmiszert tehetsz családod asztalára, vagy minőségi áruval gazdagítod otthonod
  • munkahelyet teremtesz, vagy óvsz meg a megszűnéstől
  • magyar vállalkozó, termelő megélhetését segíted
  • segítesz visszaszorítani a külföldi termékeket a hazai piacon
  • azonos használati érték mellett, tudatosabb döntést hozol
  • a környezetért is teszel, hiszen nem kell földrészeken át utaztatni az árukat
  • a vásárolt termékekben felfedezheted a méltán híres magyar kreativitást, leleményességet.

S mit kapsz ezért?

Értéket. Magyar ember által termelt vagy gyártott, magyar terméket. Földműveseink vagy kézműveseink gondos kezeinek munkáját. Akik nem kevesebbet vállaltak hivatásuknak, mint hogy lehetőségeiket kihasználva, legjobb szaktudásukkal, na és persze (ne hunyjunk szemet e fölött sem) sok-sok előírást betartva, a Te bevásárló kosaradba varázsoljanak minőségi árukat. Tehát a választási lehetőségeid bővülnek. S rajtad áll, élsz-e vele…

Egy darabot a hazádból. Gondolj csak bele! Az itthon termelt gyümölcsnek minden falatjában érezheted azt az ízt, amit csak ez a föld tud adni. Borászoknál sem kérdés ez. Vagy ha egy kézműves munkáját nézzük, akkor jusson eszünkbe, hogy bizony sok idő, energia, nem ritkán a verejtékcseppjei vannak benne, mire kifaragta, megvarrta…stb. S közben ugyanúgy harcolt, mint talán Te is: megélhetésért, hivatallal, álmokért, lehetőségekért, egyensúlyért.

Természetesen nem azt állítom, hogy csak a magyar termék a jó, vagy, hogy a külföldi mind rossz! Nem! Azt viszont igen, hogy van választási lehetőségünk! Szerencsére egyre szélesebb körben. Merthogy a magyar áru nem csak az élelmiszeriparban található meg (erre asszociálnak a legtöbben). Csak néhány példa: hallottál már a G&T cipőkről? Vagy a Quintz farmerről? Kozmetikumok közül pl. a Yamuna termékei méltán népszerűek, műszaki területen a Momert márkát sem kell talán bemutatni…

Szeretnél hasonló magyar vállalkozásokról, termékeikről többet tudni? Szeretnél tudatosabb vásárló lenni? Szívesen el is készítenél egy-egy terméket, hazai alapanyagokból magadnak, hogy ne a külföldit kelljen megvenni? A BerBeus Ház oldalán többek között ezekről is olvashatsz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.